Toen An Sofie en Andres, een Belgisch-Venezolaans bruidspaar, mij contacteerden, was het in eerste instantie de bedoeling dat ik mij op de styling van hun internationaal huwelijk zou concentreren. Ze wilden een origineel huwelijk, maar wilden niet uitgeput aan de start verschijnen doordat de zaal nog volledig ingericht zou moeten worden. Heel kort na het eerste contact schakelden ze mij in voor zowel de organisatie als de styling van hun internationaal huwelijk.

Locatie aan de Belgische kust

De feestzaal en cateraar lagen al enkele maanden vast. Het zou een prachtig gerenoveerde schuur op de Belgisch-Nederlandse grens worden, dichtbij het pittoreske dorpje Sint-Anna-Ter-Mude. Op basis van deze zaal en de voorkeur van het bruidspaar voor één bepaalde kleur, werd een ontspannen, originele en internationale barn wedding voor hen gecreëerd. Het motto luidde vooral “niets moet, alles mag”. Traditioneel hoefde het zeker niet te worden.

Internationaal huwelijk

De gasten kwamen uit meer dan tien verschillende landen en velen maakten er een meerdaagse van zodat ze volop van alle feestelijkheden konden genieten. Er werd een bus voorzien om iedereen van de verschillende locaties naar de kerk en de feestlocatie te brengen en ’s nachts was er een shuttledienst tussen de feestzaal en de talrijke B&B’s zodat iedereen veilig terug thuis zou raken.

Entertainment

Tijdens de huwelijksmis zorgde Ellis Grace Wilson voor de live muziek, wat het geheel heel persoonlijk maakte. Met haar hemelse zang betoverde ze de hele kerk. Muziek en amusement was een rode draad doorheen dit huwelijk. Tijdens de receptie in openlucht speelde een leuke jazzband, nl. de Almost Swinging Jazzband, en tijdens het diner werd het bruidspaar verrast op een optreden van de beste vrienden om daarna de nacht swingend in te gaan op de tonen van Venezolaanse muziek.

Deze zonovergoten dag zullen velen niet vlug vergeten en de foto’s getuigen er ook van.

Weddingplanning & Styling: Art’Anna Weddings & Events

Fotografie: Upshot

Bloemen: Bloemen Damman – Knokke-Heist

Verhuur: Picobello

Make-up: Ellen Vandamme

Hair: Sarah Vuyts

Muziek kerk: Ellis Grace Wilson

Muziek receptie: The Almost Swinging Jazz Band

Dj: Tom Coussée

Light & Sound: Solico

Locatie: ’t Klein Reygaertsvliet – Westkapelle

Shuttle: Art’Anna Weddings & Events

 

International Wedding in Belgium - Internationaal huwelijk in België

March 27, 2018

Een Belgisch-Venezolaans sprookjeshuwelijk aan de Belgische kust

Reply...

Comments Off on

+32 (0)475 78 80 96

TeL:

Peter Benoitstraat 2
B-8800, Roeselare
Belgium

Kantoor:

events@artanna.be

e-mail:

Art’Anna Weddings & Events is gespecialiseerd in de organisatie van huwelijken en evenementen in Italië, Frankrijk, België en op andere idyllische bestemmingen. Wij voegen een extra dimensie toe aan jouw dag en streven ernaar om jou een onvergetelijke dag te bezorgen met een oog voor vernieuwing, creativiteit en originaliteit, volledig op jouw maat en afgestemd op jouw wensen. 

Laten we plannen maken!

We generally take 2-3 business days to respond to queries submitted via this form and by email. If you have not heard from us within that time, please feel free to contact us directly.

email:

office:

phone:

Peter Benoitstraat 2
B-8800, Roeselare
Belgium

+32 (0)475 78 80 96

Thanks for contacting us!

we will be in touch shortly

Wij creëren magische momenten
@artannawe