Een weekendje of een mini huwelijksreis in Parijs, dat weiger je toch niet? Als deze stad van de liefde dan ook nog een deel uitmaakt van je zes maanden lange romantische huwelijksreis, dan is dit voor velen een droom die werkelijkheid wordt.

Huwelijksreis in Parijs

Lang voor hun huwelijk in New York hadden Lauren en Illya al beslist dat ze wilden reizen en een deel van de wereld wilden zien. Deze reis werd hun huwelijksreis. Ze startten in Parijs, de stad van de liefde en reisden vervolgens naar talrijke plaatsen in Europa.

Ik leerde hen kennen via Kristin LaVoie Photography. Zij had mij gecontacteerd met de vraag of ik geïnteresseerd was in een samenwerking voor een honeymoon shoot in Parijs. Het woord Parijs volstaat voor mij al om mij te overtuigen. Als het bovendien gaat over het weergeven van de liefde tussen twee prachtige mensen, dan is die JA vanzelfsprekend.

Honeymoon in Paris

Een romantische ziel ben ik trouwens altijd al geweest. Ik word dan ook aangetrokken door landen die doorspekt zijn van geschiedenis, literatuur, kunst en liefdesverhalen. Van zodra ik vroeger de mogelijkheid had, weerklonk de lokroep van een dagje of weekendje Parijs. Dé stad bij uitstek van de liefde heeft mijn hart gestolen en blijft me nog steeds in haar ban houden.

Honeymoon in Paris

Parijs, de stad van de liefde

Tijdens de shoot wilde ik vooral het echte Parijs laten zien, maar aangezien deze stad zo groot is, heb ik met pijn in mijn hart keuzes moeten maken en het aantal plaatsen reduceren tot een tweetal.

We zijn gestart in een typisch Parijs café. Hier kon het verliefde koppel van een koffie en enkele typische macarons van de wereldbekende La Durée genieten. Daarna ging het richting Eiffeltoren, een must voor iedereen die Parijs voor de eerste keer en voor de honderdste keer bezoekt. Dansen voor de Eiffeltoren of de duiven voederen, het is en blijft een unieke ervaring. Het licht was er perfect. Bij het zien van de foto’s krijg je het warm van de liefde die ze uitstralen.

Honeymoon in Paris

De shoot werd afgesloten met een Franse crêpe aan een Franse carrousel en een etentje in één van de vele restaurants. Het was een onvergetelijke dag, één om te koesteren zowel voor Lauren & Illya als voor ons.

Ik zou graag iedereen die hieraan meegewerkt heeft danken. Un grand merci pour Michelle Claeys die op haar verjaardag mij naar Parijs vergezelde om een dagje te werken.

Merci beaucoup et espérons à bientôt.

Credits

Photography: Kristin La Voie Photography // Planning & styling: Art’Anna Weddings and Events // Dress: Ayanne // Jewelry: Despeghel Diamonds // MUAH: Evelien De Keukeleire // Macaroons: La Durée // Wedding planner assistant: Michelle Claeys

 

 

 

 

May 10, 2018

Een romantische huwelijksreis in Parijs

Reply...

Comments Off on